Aubameyang-kasse var ikke nok for Gabon i AFCON-premiere

Pierre-Emerick Aubameyang scorede for Gabon, men Dortmund-angriberens kasse var ikke nok i premieren mod Guinea-Bissau.

Den første kamp af 2017-udgaven af Africa Cup of Nations skulle lørdag løbe af stablen, da værterne Gabon tog imod Guinea-Bissau i gruppe A.

Gabon havde kendte navne som Didier Ndong, Mario Lemina og selvfølgelig Pierre-Emerick Aubameyang, mens Guinea-Bissaus spillere hovedsageligt kan findes i det portugisiske ligasystem.

Der var ikke meget at rapportere om fra første halvleg, men anden halvleg blev hurtigt spændende, da Pierre-Emerick Aubameyang sendte værterne på 1-0 efter flot forarbejde fra Denis Bouanga.

Dortmund-angriberen var igen på spil efter 70 minutter, men hans skud var upræcist.

I dommerens overtid kunne Sportings Juary Soares overraskende udligne til 1-1, der også blev kampens afgørende stilling.