Fulhamtræner dropper angriber efter protest fra spillerne
Foto: Michael Regan/GettyImages
Premier League

Fulhamtræner dropper angriber efter protest fra spillerne

Ross McCormack skulle efter sigende have været på blokken hos sin tidligere klub, som gerne så ham tilbage på en lejeaftale efter han er faldet i unåde hos sin nuværende klub Aston Villa.

Fulhams træner, Slavisa Jokanovic har mistet interessen i angriberen, efter hans omklædningsrum advarede ham imod at hente skotten tilbage.

McCormack har fået besked på, at han ikke er velkommen til at træne med førsteholdet i Aston Villa, da han ikke mødte op til træning, ifølge ham selv, fordi hans elektriske porte brød sammen og ikke ville åbne.

Ifølge Fulhamspillerne, så havde McCormack en negativ indflydelse i sidste sæson, selvom han formentlig var klubbens bedste spiller. 

I sin tid for Fullham er angriberen noteret for 38 mål i 89 kampe, men det er altså ikke nok til at overbevise spillerne om, at han skal hentes tilbage i klubben.

Ifølge SunSport, så er der stadig en masse andre interesserede klubber, som er interesseret i angriberen, som i sin tid hos Aston Villa har haft knap så meget succes og blot scoret 3 mål i 20 kampe.