Bendtner ude i kulden: Klubben ville af med ham i januar
Foto: Stu Forster/Getty Images
Premier League

Bendtner ude i kulden: Klubben ville af med ham i januar

Nottingham Forest var klar til at strække sig langt for at komme af med Nicklas Bendtner i januar, fortæller BT. Både salg, udlejning og ophævelse af kontrakten var i spil.

Nicklas Bendtner kunne meget vel have skiftet klub i januars transfervindue. I hvert fald skriver BT, Nottingham Forest var interesseret i at skille sig af med den danske angriber.

Ifølge avisen var både et salg, en udlejning og sågar en ophævelse af kontrakten blandt overvejelserne hos klubledelsen. Bendtners agent, Ivan Marko Benes, afviser dog, at det var tilfældet.

- Det er i hvert fald ikke noget, som klubben har tilkendegivet overfor os. Hverken at de vil sælge ham, eller at de ville rive kontrakten over, siger han til BT.

29-årige Bendtner er rent sportsligt ude i kulden i Forest, hvor han i weekendens kamp mod Aston Villa end ikke var med på bænken. Det skulle være ejer Fawaz Al-Hasawis opgør med den tidligere sportsdirektør Pedro Pereiras indkøb, der er hovedårsagen til Bendtners marginalisering. 

Pereira var blandt de varmeste fortalere for Bendtner, men sagde op i oktober. Inden da nåede han at hente 12 spillere til klubben, og det der dem, Fawaz Al-Hasawi vil rydde ud i.