Ny amerikaner må nu spille for Silkeborg
Foto: Silkeborg IF
Superliga

Ny amerikaner må nu spille for Silkeborg

Rubio Rubin har siden sit skifte til Silkeborg IF ventet på en arbejdstilladelse, men må nu tørne ud for klubben.

Opstarten er ved at være slut, og på fredag starter de første Alka Superligakampe i et tætpakket og spændende forår. I flere klubber hard er dog været tvivl omkring, hvorvidt man kunne få nogle af transfervinduets nyeste indkøb at se i premieren. Flere af dem har nemlig kæmpet med at lande den arbejdstilladelse, der skal til. 

Tidligere mandag lykkedes dette for tre spillere i Esbjerg, og nu kan man også juble i Silkeborg IF. Her har man ventet på at kunne bringe amerikaneren Rubio Rubin i spil, og sent mandag er arbejdstilladelsen kommet. Tidligere på dagen var der ellers ikke meget, der tydede på, at Rubin ville komme i spil til premieren: 

- Det er ikke sandsynligt, som det ser ud nu, at han når at spille, sagde SIF-træner Peter Sørensen til Midtjyllands Avis. 

Selvom arbejdstilladelsen nu er på plads, er det da heller ikke sikkert, at Rubin kommer i spil til weekendens runde. Han kan nemlig først begynde træningen med sine holdkammerater tirsdag, mens han ikke har kunne spille testkampe for klubben.