Dortmund besejrede Leverkusen med tenniscifre

Borussia Dortmund endte med at vinde 6-2 over Leverkusen efter en intens kamp.

Dortmund skulle forsøge at fortsætte holdets glimrende hjemmebaneform, da Leverkusen besøgte Signal Iduna Park lørdag eftermiddag.

Thomas Tuchels tropper fik en glimrende start på kampen, da Ousmane Dembélé allerede efter seks minutter sendte værterne på 1-0 og 20 minutter senere stod det 2-0 efter mål fra Pierre-Emerick Aubameyang.

I anden halvleg reducerede Kevin Volland til 1-2, men modsvaret var hurtigt fra Dortmund, der kom på 3-1 efter 69 - igen ved Aubameyang.

Leverkusen bragte sig dog tilbage i kampen efter 74 minutter ved Wendell, men kampen blev lukket og slukket, da indskiftede Christian Pulisic gjorde det til 4-2 efter 77 minutter.

Kampen blev også lukket og slukket med en straffesparksscoring fra André Schürrle efter 85 minutter, mens Raphael Guerreiro gjorde det til 6-2 i to minutters overtid.

Bayern München fik også en sikker sejr, da de besøgte Köln. Her sikrede mål fra Franck Ribery, Javi Martinez og Juan Bernat en 3-0-sejr, mens Hoffenheim fortsatte den gode form med en 5-2-sejr over Ingolstadt.