United fik uafgjort: Vi spillede så godt, vi kunne
Foto: Mike Hewitt/Getty Images
Europa League

United fik uafgjort: Vi spillede så godt, vi kunne

Manchester United havde ikke de mest optimale betingelser i Europa League-kampen mod Rostov.

Det engelske storhold måtte nemlig gå fra banen med uafgjort 1-1, selvom Henrikh Mkhitaryan ellers havde bragt dem i front. Kort inde i anden halvleg måtte Manchester United nemlig indkassere et mål, som samtidig viste sig at blive det sidste.

Kampen blev spillet under vanskelige forhold med en miserabel bane, som under de omstændigheder fik Manchester United det meste ud af det, mener målscoreren Henrikh Mkhitaryan.

- Vi prøvede at vinde i dag, men måske var vi ikke så fokuserede i starten af anden halvleg. Vi spillede dog så godt, som vi kunne på denne bane.

- Jeg vil slet ikke snakke om banen, for det var forfærdeligt for begge hold. Det var ikke en særlig interessant kamp, men vi prøvede alt, siger Mkhitaryan til BT Sport.

Den manglende koncentration gjorde nemlig, at Manchester United ikke fik et fantastisk udgangspunkt til returkampen, selvom de utvivlsomt er favoritter til at gå videre.

- Det er fodbold, og man må vente på alt. Det er lige meget, om man scorer og fører 1-0. Man skal være klar til alt.

- Der blev scoret på os, og det var en fejl, men der skal spilles en kamp nummer to, som bliver vigtigere, afslutter Mkhitaryan.

I de sidste syv optrædener for Manchester United har Henrikh Mkhitaryan scoret fire mål og lavet to assists.