Video : Tipsbladet
Champions League

UEFA vurderer albuestød: Ramos risikerer karantæne i CL-finalen

Det kan komme til at koste Sergio Ramos deltagelsen i Champions League-finalen, at han ramte en Atlético Madrid-spiller i hovedet med sin albue.

Når Real Madrid mangler et mål i en stor kamp, er det ofte anfører Sergio Ramos, der kommer galoperende og header en dødbold i nettet. De forsvarende Champions League-vindere risikerer dog at måtte undvære Ramos, hvis de ender i finalen.

Årsagen er, at anføreren ramte Atlético Madrids Lucas Hernandez i hovedet med sin albue i det første semifinaleopgør. Ifølge den spanske radiokanal Cadena Cope har UEFA åbnet en sag, der kan resultere i karantæne.

- UEFA holder et møde på fredag. Det skyldes, at kampens dommer, Martin Atkinson, ikke fløjtede for hændelsen, og derfor kan UEFA tage den op efterfølgende. Bliver han dømt, venter der to kampes karantæne, skriver radiokanalen.

Chancen for, at Real Madrid når finalen, er ganske god. Holdet vandt det førrste opgør mod Atlético med 3-0 efter hattrick af Cristiano Ronaldo. Hvis Zinedine Zidanes hold genvinder titlen, bliver de det første hold til at gøre det i Champions League-æraen.

Du kan se Ramos-episoden fra det første opgør herunder.