Klopp: Vi skal vinde
Foto: Jan Kruger/Getty Images
Premier League

Klopp: Vi skal vinde

Liverpool skal forsøge at kvalificere sig til Champions League, når de møder Middlesbrough i deres sidste Premier League kamp i denne sæson.

Med en sejr kan Liverpool ryge op på tredjepladsen, mens de med et nederlag kan ende på en femteplads og uden for de adgangsgivende Champions League pladser.

Det får Jürgen Klopp til at slå fast, at der er meget på spil, når Liverpool møder Middlesbrough på søndag.

- Den er vigtig, selvfølgelig. Vi vil gerne slutte denne succesfulde sæson af på succesfuld vis, siger Klopp til klubbens hjemmeside.

Selvom han mener, at det har været en succesfuld sæson for Liverpool, så fortjener de kun at komme i Champions League, hvis de vinder.

- Vi skal levere, vi skal vinde, og hvis vi har nok point efter kampen, så fortjener vi at kommer i Champions League. Hvis ikke, så fortjener vi det ikke. Det er meget simpelt, siger Liverpool-manageren.

I løbet af ugen har Klopp forsøgt at sætte sine spillere op, så de er klar til sæsonen sidste kamp.

- Det er det, som vi har forsøgt på hele ugen og de kommende to dage, at forberede os så godt som muligt.

Hvis Manchester City taber mod Watford, og Liverpool vinder deres kamp, så ryger de op på tredjepladsen, som giver direkte adgang til næste sæsons Champions League. Skulle de havne på den nuværende fjerdeplads, skal de ud i en kvalifikationskamp om at komme med.