Video : Tipsbladet
Premier League

Lukaku: Hvem kan sige nej til den største klub i verden?

Romelu Lukaku ser frem til at skifte til Manchester United, som han kalder den største klub i verden.

Lørdag kunne Manchester United bekræfte, at de var nået til enighed med Everton omkring en pris for Romelu Lukaku, og nu har den belgiske landsholdsspiller på sin Instagram-profil bekræftet, at han har gennemført lægetjekket.

Den belgiske angriber er blevet interviewet af ESPN, og her fortæller han om nogle af de grunde til, hvorfor han valgte at skifte til Manchester United.

- Hvem ville sige nej til den største klub i verden? Det bedste stadion i England. De bedste fans. Det er den perfekte mulighed. Jeg har altid sagt, at jeg ville spille for et hold, som kæmper med om alle de trofæer, der er, fortæller Lukaku til ESPN.

- Jeg mener, at Manchester United i øjeblikket vil være det dominerende hold og den dominerende kraft. Hvis man ser på deres historie, siger dét det hele. At blive en del af en klub som dem er noget, jeg virkelig ønskede. Jeg er taknemmelig for muligheden, som de gav mig.

Ifølge Sky Sports betaler Manchester United £75 millioner for Lukaku med det samme, mens Everton kan få yderligere £15 millioner i bonusser. Derudover skifter Wayne Rooney den anden vej.