Video : Tipsbladet
Superliga

FCN-boss: Er glad på Marcondes' vegne

FC Nordsjællands sportschef, Carsten V. Jensen, understreger, at Emiliano Marcondes bliver i klubben til kontraktudløb.

De havde allerhelst beholdt ham, men fredadg har FC Nordsjælland måttet sande, at Emiliano Marcondes er tabt fra 1. januar, når hans kontrakt med Farum-klubben udløber. Den 22-årige offensivspiller er netop blevet præsenteret i danskerklubben Brentford FC.

Brentford FC vil gerne have Emiliano Marcondes til klubben allerede nu, men det er FC Nordsjælland ikke indstillet på.

- Vi havde naturligvis helst set, at Emiliano havde forlænget sin aftale med FC Nordsjælland, men han har haft et stærkt ønske om at komme ud og prøve sig af i udlandet. Det har vi anerkendt, og set i lyset af lang og tro tjeneste i FCN er vi glade på Emilianos vegne og ikke mindst det faktum, at vi råder over ham resten af efteråret, siger sportschef Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

Emiliano Marcondes har underskrevet en tre-et-halvt år lang kontrakt med Brentford FC, men først vil han slutte godt af i FC Nordsjælland.

- Jeg skylder FC Nordsjælland en stor tak for den udvikling, som de har hjulpet mig med, og FCN vil altid have en meget stor og speciel plads i mit hjerte. Jeg er stolt over at kunne opnå én af mine drømme ved at komme til udlandet, og jeg glæder mig til at tage det skridt i fremtiden. Jeg vil dog love at arbejde stenhårdt for klubben og mine holdkammerater det næste halve år for at kunne vise dem, hvad de betyder for mig, fortæller Emiliano Marcondes.

Den kommende Brentford-spiller står noteret for 94 Superliga-kampe for FC Nordsjælland.