Video : Tipsbladet
Superliga

FC Helsingør får ny hovedsponsor

FC Helsingørs hovedsponsor bliver fremover NordicBet.

Til denne sæson er FC Helsingør rykket op i Superligaen, og det giver selvfølgelig også en masse kommercielle muligheder. Fremover kommer NordicBet nemlig til at pryde forsiden af trøjen, da spillefirmaet bliver hovedsponsor for oprykkerne.

Det er en aftale, som økonomisk aldrig er set større i FC Helsingørs historie.

- I den forgangne sæson i NordicBet Ligaen oplevede vi et godt og tæt samarbejde med FC Helsingør, og det parløb har vi ønsket at forsætte, efter det lykkedes for Christian Lønstrups tropper at rykke op i Alka Superligaen. Såvel FC Helsingør som NordicBet ønsker på hver vores felt at udfordre de store aktører på markedet, og derfor har det stået højt på NordicBets ønskeseddel at blive hovedsponsor for klubben og bakke op om FC Helsingørs færd i den bedste danske fodboldrække, siger Brand Manager Henrik Olsson fra NordicBet.

Også fra FC Helsingørs direktør, Janus Kyhl, er der glæde at spore over aftalen.

-  Det er en aftale, vi er meget stolte af. I en tid, hvor det ikke er alle forundt at have en stor hovedsponsor, er en aftale af den her størrelse en milepæl for vores klub. NordicBet er ligasponsor for 1. division, hvor vi havde et godt samarbejde, og det var en god periode, hvor vi lærte hinanden rigtig godt at kende. Vi har gode fælles værdier, og jeg er sikker på, at det er et samarbejde, der vil forsætte fremover, siger Janus Kyhl.

FC Helsingør startede Superligalivet med at tabe 2-1 til Hobro IK, men på mandag kan de søge genoprejsning i den første hjemmekamp i den bedste liga nogensinde, når OB kommer på besøg.