Bedst og værst: Målrig affære i EM-finale

Det danske kvindelandshold spillede EM-finale mod Holland. Vi har zoomet ind på opgøret.

Holland:

Hollands stjerneangriber Vivianne Miedema havde en god kamp for de nykårede Europamestre, og lykkedes også med at score to mål. Hun var en stor trussel for det danske forsvar, som havde svært ved at holde styr på hende.

Danmark:

Pernille Harder var den bedste danske spiller, og hun viste sin klasse med kampens detalje, som du kan læse mere om nederst i denne artikel. Desværre for Harder og Danmark så lykkedes det Holland at lukke ned for Harder i anden halvleg, og det fik stor betydning for det danske spil. Desværre var der ikke nogle andre danske spillere, som lykkedes med at overtage Harders rolle, og anførerens betydning i første halvleg blev endnu mere tydelig i anden halvleg.

Kampens værste:

Kika van Es begik et noget klodset straffespark, da hun stak benet ud for Sanne Troelsgaard, som havde fintet sig forbi den hollandske forsvarsspiller. Selvom straffesparket ikke fik afgørende betydning, så er det ikke den bedste start hun gav sig selv og sine holdkammerater.

Kampens detalje:

Pernille Harder er Danmarks anfører, og hun er også en af de allerbedste spillere på det danske landshold. Det viste hun også i dag, da hun fik bolden på midten af banen, løb væk tre mand, inden hun scorede til 2-2. Et pragtfuldt mål. Du kan i øvrigt se målet i videoen ovenfor.