Video : Tipsbladet
Superliga

Bech: Meget tilfreds med kvaliteten af erstatninger

Indtil videre har Brøndby IF hentet et hav af erstatninger til midtbanen, og nu meddeler sportsdirektøren, at han er tilfreds med kvaliteten.

Oftest når klubber mister flere spillere, kommer et par profiler til for at få kvaliteten til at optimere. Det er ikke meget anderledes hos Brøndby IF, der i øjeblikket har købt flere erstatninger for spillere, som er smuttet kvit og frit.

Og langt størstedelen af spillerafgangene har indtil videre været præget af karrierestop og kontraktudløb. Det gælder spillere som Thomas Kahlenberg (karrierestop) samt Lebogang Phiri og Rodolph Austin, der er smuttet fra Brøndby på frie transfers. Frederik Holst er således også stoppet ved udløbet af sin kontrakt.

Men hvordan ser Brøndby IF på sine erstatninger på midtbanen? For Troels Bech er svaret ganske klart.

- Vi har fået nogle spillere ind til at erstatte de relativt mange - især midtbanespillere, der har forladt os på grund af udløb af kontrakter. Nu er vi en færre i antal, men vi er rigtig tilfreds med kvaliteten af dem, vi har, siger Troels Bech til TV3 SPORT.

Da det danske medie spørger ind til, hvorvidt der i øjeblikket er efterspørgsel på Brøndbys spillere, har Troels Bech ikke lyst til at kommentere på situationen, før klubben har handlet på konkrete bud.

Blandt Brøndbys nye erstatninger på midtbanen finder man formstærke profiler som Lasse Vigen Christensen, Kasper Fisker, Besar Halimi (lejeaftale) og Simon Tibbling. Hvorvidt Brøndby agter at sælge spillere, må de næste ti dage vise.