Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Brøndby-back blev rundtosset

Tipsbladet.dk har kigget nærmere på søndagens sidste Superliga-kamp mellem Brøndby IF og AaB.

Brøndby IF - AaB 0-0 (0-0)

Kampens bedste:

Brøndby

Den centrale midtbane leverede en flot indsats for Brøndby. Særligt Kasper Fiskers energiske løb frustrerede AaB i første halvleg, mens Christian Nørgaard fungerede som en vigtig spilstation for hjemmeholdet. Dødt løb mellem de to danskere og derfor må Kasper Fisker og Christian Nørgaard dele prisen som kampens bedste for Brøndby.

AaB

Robert Kakeeto. Den 22-årige midtbanespiller kompenserede for Jores Okores små usikkerheder i det defensive spil og havde et særdeles godt tag på Hany Mukhtar. Han clearede bolde, der kunne blive til store muligheder, når Brøndby pressede på. Omvendt sendte han fine pasninger ud til både Kristoffer Pallesen og Jakob Ahlmann i siderne. Holdkammeraten, Edison Flores, gjorde også god figur for gæsterne.

Kampens værste:

Desværre for Brøndby har Hany Mukhtar ikke ramt samme niveau, som Superliga-seerne var vant til at se i sidste sæson. Hans kreativitet var ikke til stede, og AaB fik let ved at lukke ned for hjemmeholdets offensive spil. Tit var BIF-profilen for stillestående, mens Kamil Wilczek og Jan Kliment overtog det fremadrettede spil. Værst blev det da Kaspers Fiskers indlæg lå lige for næsen af tyskeren, der bare lod bolden passere forbi.

Kampens detalje:

Kristoffer Pallesens smarte dribling kort før pausen må snuppe kampens detalje. Kantspilleren førte bolden bag om støttebenet og trillede bolden gennem Anthony Jungs ben. Brøndby-backen så rundtosset ud efter turen i Pallesens manege. I øvrigt en flot, offensiv kamp af den tidligere VFF-spiller.