Video : Tipsbladet
Premier League

Conte roser spillerne for comeback

Chelsea vendte i dagens tidligere Premier League-kamp et truende nederlag til en 4-2 sejr.

Den italienske træner, Antonio Conte, indrømmede efter kampen, at spillernes selvtillid ikke er den bedste, da holdet var nede med 2-1 mod Watford, men det comeback som holdet leverede fortjener anerkendelse, ifølge Chelsea-manager, Antonio Conte.

- Vi spillede mod et hold, som er godt kørende for tiden. De lå over os i tabellen før dagens kamp, og det var ikke nemt at vende kampen, sagde Antonio Conte efter kampen.

Chelsea kom foran på et flot langskud af Pedro, men indkasserede to mål kort før og kort efter pausen.

Antonio Conte forsøgte at vende kampen ved at bringe Michy Batshuayi på banen i stedet for Alvaro Morata, og det viste sig at være en god beslutning.

- Det var godt for Michy at score to mål. Jeg er meget glad på hans vegne. Han skal bare fortsætte sit gode arbejde.

Selvsamme Michy Batshuayi sikrede Chelsea-sejren i de døende minutter, da han scorede til 4-2 og slog sejren fast, og Conte roser spillerne for indsatsen.

- Jeg synes, at vi viste gode takter. Det var en god præstation, og det er ikke nemt, når man indkasserer et mål i første halvlegs sidste minut og samtidig kommer bagud lige efter pausen, siger han og tilføjer om comebacket:

- Men mine spillere viste mig et stort ønske om at kæmpe sig tilbage i kampen. Indstillingen var rigtig, og nu skal vi se at få Kante, Moses og Drinkwater klar igen.

Chelsea overhalede med sejren Watford i tabellen, hvor de nu indtager en fjerdeplads med 16 point.