Zidane inden FIFA-awardshow: Ronaldo er den bedste i sin generation
Foto: Getty Images
La Liga

Zidane inden FIFA-awardshow: Ronaldo er den bedste i sin generation

Zidane var selv en stor spiller i sin egen generation, og nu udpeger han sin egen spiller Cristiano Ronaldo som den bedste i hans.

Når FIFA skal afholde deres 'The Best'-awardshow mandag aften, hvor årets spiller og træner på både herre og kvinde-siden skal findes. Her er danske Nils Nielsen nomineret som årets træner for kvinderne.

Blandt de mandlige spillere er Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Neymar nomineret til prisen, og her lader det til, at Ronaldo kunne være et godt bud på en vinder. Sådan ser Ronaldos træner i Real Madrid, Zinedine Zidane det ikke overraskende også.

Det fortæller han i et interview med den Madrid-baserede sportsavis Marca.

- Ronaldo er den bedste spiller i sin generation, og det som han kommer til at vinde mandag er meget fortjent. Alle de priser, som han har vundet, har været helt fortjente. Han er den bedste, lyder det fra Zidane, der selv er nomineret som årets træner.

Det er han sammen med Chelseas Antonio Conte og Juventus' Max Allegri.

I løbet af showet skal også årets mål, årets målmand og årets fans udpeges, og i den sidste kategori er FC Københavns fans blandt de nominerede. Det er de overfor Celtic og Dortmund.