Nicklas Bendtner nomineret til stor pris i Norge
Foto: Getty Images
Skandinavien

Nicklas Bendtner nomineret til stor pris i Norge

Den danske angriber Nicklas Bendtner er nomineret til årets spiller i Eliteserien.

Den 27. november skal det afgøres, hvem der vinder priserne i norsk fodbold, og en dansker kan faktisk ende med at hive en fornem pris.

Angriber Nicklas Bendtner er nemlig blevet nomineret til prisen som årets spiller i Eliteserien, og danskeren er oppe mod hodkammeraten Tore Reginiussen, Moldes Bjørn Sigudarson, der i øvrigt har en fortid i FC København, samt Stabæks Ohi Omuijuanfo. Det er anførerne fra klubberne i Eliteserien, der stemmer om vinderen.

Nicklas Bendtner har haft en flot sæson i Norge, hvor han sammen med Rosenborg allerede har sikret sig mesterskabet med to runder igen af sæsonen. Danskeren er aktuelt topscorer i rækken med 18 kasser, og i det hele taget har skiftet væk fra Nottingham Forest og England gjort Nicklas Bendtner godt.

Ud over prisen som årets spiller skal også årets træner uddeles, og så er der en masse andre kategorier som årets gennembrud, årets fan, og årets mål, der uddeles.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.