Ung Brøndby-keeper overvejer fremtiden
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Ung Brøndby-keeper overvejer fremtiden

Målmand Viktor Anker har dette efterår været udlejet til Næstved. Nu vender han tilbage til Brøndby, og så skal han finde ud af, hvad der så skal ske. Han åbner for et nyt lejeophold.

I foråret var det Jacob Pryts Larsen, der var udlejet fra Brøndby IF til Næstved BK, og i dette efterår var det så Pryts Larsens holdkammerat i Brøndby Viktor Anker, der fik chancen for fast spilletid.

Den 19-målmand er nu færdig med efterårssæsonen i 2. Division, hvor han kan se tilbage på 14 kampe for Næstved, der har været med til at sikre klubben en plads i oprykningsspillet til NordicBet Ligaen.

Keeperen kan måske få chancen for at komme på et nyt lejeophold i foråret og dermed få noget mere erfaring.

- Jeg er i gang med at tale med min agent og Brøndby, om at finde den rigtige løsning for mig. Der er nogle ting, der skal falde på plads, siger Viktor Anker til 3point.dk om muligheden for at komme ud igen og forklarer:

- Der er nogle forskellige faktorer, der spiller ind. Et halvt år er ikke ret lang tid at være lejet ud. Man når nærmest kun lige at lære navnene på holdkammeraterne og få nogle få aftaler på plads, inden man så skal tilbage igen. Der er lige nogle ting nu, vi taler om, og så må vi se, hvad der sker.

Anker har kontraktudløb til sommer og skal altså også vurdere, hvad der derefter skal ske.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.