AGF tager tre point mod Silkeborg efter to sene scoringer
Foto: Getty Images
Superliga

AGF tager tre point mod Silkeborg efter to sene scoringer

Med et lækkert indhop og to kasser af Mustapha Bundu blev det til en 3-1-sejr til AGF over Silkeborg lørdag eftermiddag.

AGF og Silkeborg kom begge ind til lørdagens opgør med en dårlig resultatmæssig stime i bagagen, som betød, at der gerne skulle tre point på kontoen for begge hold. Det var dog kun AGF, der kunne tage det med, da de vandt opgøret med 3-1.

Sejren var afgjort fortjent, da aarhusianerne kampen igennem bestemt lignede det hold, som ville det mest, mens Silkeborg lå og lurede på at udnytte eventuelle fejl fra modstanderne. Føringsmålet til 1-0 i første halvleg ved Morten Duncan var derfor ikke overraskende.

Det kom efter flot forarbejde af André Riel, som var med fra start for første gang i godt to måneder. Han fik bolden ind til Duncan via en returbold fra Silkeborg-målmand Nørgaard, som den stærke AGF-angriber fik sendt over stregen.

I anden halvleg kom Silkeborg tilbage i opgøret efter et hjørnespark fra Robert Skov, som Simon Jakobsen fik skrabet det sidste over stregen efter en duel med AGF-målmand Steffen Rasmussen, som bestemt kom til at se lille ud.

Men derefter sendte AGF-træner David Nielsen Mustapha Bundu på banen, og det blev afgørende. Få sekunder efter han var trådt på banen kom han frem til en stor chance, og senere i kampen gjorde han det både til 2-1 og 3-1 efter stærke og rene angriber-mål.

Det var David Nielsens første sejr som AGF-træner, og det var endvidere en god fødselsdagsgave til AGF's fanklub, der er blevet 25 år gammel.

Med sejren er AGF nu på 10. pladsen i Superligaen med fem point op til sjettepladsen, der giver adgang til mesterskabsspillet. Silkeborg er derimod på 12. pladsen - tre point efter AGF.

I næste runde skal AGF møde FC Midtjylland, mens Silkebog skal i kamp mod Brøndby.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.