Video : Tipsbladet
Superliga

Bassogog er på besøg i Aalborg: Hyldes før aftenens kamp

Han fik ikke mulighed for at tage afsked med AaB's fans, inden han gik til kinesisk fodbold, men det får Christian Bassogog i aften, når han bliver hyldet forud for holdets kamp mod FC Midtjylland.

Det gik hurtigt for Christian Bassogog i vinter. Først blev han udtaget til Africa Cup of Nations efter blot ni minutter for Camerouns landshold før det, så blev han kåret til turneringens bedste spiller, og kort efter blev han solgt til kinesisk fodbold.

Der var så meget fart på, at Bassogog slet ikke nåede at tage afsked med hjemmepublikummet i Aalborg, men det får han mulighed for i aften. Den tidligere AaB'er er nemlig på visit i byen og kommer også forbi stadion til kampen mod FC Midtjylland.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at 22-årige Bassogog et kvarter før kickoff kommer ind på banen, hvor han vil blive interviewet og hyldet af publikum.

Den camerounske landsholdsspiller var ellers ikke nogen målmaskine i Aalborg, hvor han kun nåede fire kasser på 30 kampe. Til gengæld blev han populær på sin pågående og energiske spillestil, og så indbragte han angiveligt klubben omkring 40 millioner kroner, da han blev solgt til Henan Jianye i februar.

Her spillede Bassogog så hele 2017-sæsonen, hvor han nåede 24 kampe og 10 mål for klubben, der har den tidligere Esbjerg fB-profil Eddi Gomes som anfører.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.