Video : Tipsbladet
Superliga

David Nielsen vil kæmpe imod: Der er en blodrus omkring AGF

David Nielsen lader sig ikke kue af blodrusen i AGF. I stedet forsøger han at beskytte spillerne.

I to måneders tid har David Nielsen været træner i AGF, men han har ikke fået den bedste begyndelse med fem nederlag, en uafgjort og bare en enkelt sejr, som kom for tre uger siden mod Silkeborg IF.

I weekenden skuffede AGF endnu en gang, da de på hjemmebane i Ceres Park måtte nøjes med 0-0 mod bundproppen FC Helsingør. David Nielsen forsøger nu at mane til ro og opfordrer til, at der for spillernes og klubbens skyld ikke altid skal findes en syndebuk.

- Mod Lyngby og Randers var vores store problem jo også, at vi ikke kunne score, men der lukkede vi så også mål ind den anden vej. Nu holder vi endelig nullet, får et point, og lukker hullet i tabellen op til Lyngby, så jeg køber ikke hele den her præmis med, at alt bare er dårligt.

- Der er en eller anden blodrus omkring AGF, som jeg ikke kommer til at acceptere. Der er ikke rigtig andre end mig, der reagerer på det, men jeg kommer jo også ind udefra, er helt ny, og jeg kan se det helt tydeligt. Og jeg kan se, hvad det gør ved spillerne. Det hele. Og den blodrus må vi simpelthen ikke lade os rive med af. Der er noget med, at der til enhver tid bare skal hoveder på et fad i Aarhus. Og det er jeg altså nødt til at skærme spillerne og klubben fra, siger David Nielsen til stiften.dk.

David Nielsen mener også, at selvom det resultatmæssigt ikke har været prangende de sidste kampe, har det spillemæssige udtryk været godt.

AGF ligger nummer 11 i Superligaen med 18 point.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.