Tidligere topdommer: Keanes skrigeri fik mig til at ændre kendelse
Foto: Getty Images
Premier League

Tidligere topdommer: Keanes skrigeri fik mig til at ændre kendelse

I begyndelsen af Mark Clattenburgs dommerkarriere var han ude for, at han ændrede mening i en kamp, fordi Manchester Uniteds tidligere kaptajn havde skreget af ham.

Den tidligere Premier League-dommer Mark Clattenburg blev i sin tid på de engelske baner betragtet som en af de dygtigste til jobbet. Ingen er dog perfekte, og han fortæller nu om dengang en vis Roy Keane fik ham skræmt til at ændre en kendelse.

Det gør Clattenburg i et interview med NBC's podcast, Men in Blazers.

- Jeg kan stadig ikke lade være med at smile af at tænke på første gang, hvor jeg kom på tværs med Roy Keane. Han skreg af os for at få et hjørnespark, som jeg var sikker på var et målspark. Men han skreg så højt, at jeg gav dem et hjørnespark. Jeg blev rædselsslagen af ham, siger Clattenburg.

I den forbindelse gør den ellers meget profilerede Premier League-dommer det klart, at han på det tidspunkt nok manglede noget ledelse på banen. Til det forklarer han, at han på det tidspunkt stadig var 'en ung dreng'.

- Jeg havde ikke nogen erfaring med at tage mig af folk og styre dem samt at sige det rigtige på det rigtige tidspunkt. Det var først da jeg blev ældre, at jeg udviklede dig egenskaber. Når du kan det, så interagerer du også bedre med spillere, siger Clattenburg.

Tiden i Premier League sluttede tidligere i år, hvorefter Clattenburg er blevet overhoved for dommerne i Saudi Arabien.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.