Video : Tipsbladet
Europa League

Boilesen: Vi skal finde vildskaben frem

FC København skal vise, at de skal kan præstere på et højt niveau, når de skal forsøge at spille sig videre i Europa League.

I søndags måtte FC København endnu en gang kapitulere, da FC Nordsjælland kom på besøg i Parken. Hele 3-1 lød det grusomme nederlag på, og efter kampen var Nicolai Boilesen ude at forklare, at det ikke var FC København værdigt.

Det skal FC København forsøge at rejse sig fra i morgen, når de skal vinde mod Sheriff for at gå videre i Champions League.

- Først og fremmest er det vildskaben, vi skal ud at finde frem, og vi skal vise tilskuerne, at vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt, for at gå videre her i Europa, siger Nicolai Boilesen ifølge fck.dk.

Boilesen mener ligesom William Kvist, at et videre avancement i Europa kan blive et plaster på det ellers blødende sår.

- Det er en vigtig kamp for os. Jeg tror ikke, man skal være et geni for at se, at det ikke går særlig godt for os i ligaen, så lige pludselig er den her kamp blevet rigtig vigtig; også for at der er noget andet end kun Superligaen at se frem til efter nytår, forklarer Boilesen.

Hvis Lokomotiv Moskva spiller uafgjort mod Zlin, skal FC København vinde med mindst to mål over Sheriff for at gå videre.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.