Juventus spiller sig på andenpladsen efter sikker sejr over Bologna

Med en 3-0-sejr over Bologna er Juventus nu på andenpladsen i Serie A, hvor de har ét point op til Napoli.

Juventus kunne med en udesejr over Bologna søndag eftermiddag rykke forbi Inter i toppen af Serie A, og dermed indtage andenpladsen. Det fik holdet fra Torino, og i meget overbevisende stil, da det blev til 3-0 for dem.

Den første scoring kom efter 27 minutter, da bosniske Pjanic sendte et frispark på kanten af feltet over muren og ind i mål til 1-0. Et herligt spark fra midtbanespilleren, der nok engang viste sin flotte sparketeknik frem.

Godt 10 minutter senere fordoblede Mario Mandzukic føringen til 2-0, da han tog et indlæg fra Pjanic ned med brystet og klaskede til bolden med det samme. Bologna-målmand Mirante sprellede forgæves og bolden gik i mål.

3-0-målet kom i anden halvleg, da franske Blaise Matuidi fik et stort plus i karakterbogen, da han fik opsnappet en ringe clearing og sparkede resolut bolden i mål, og lukkede kampen med 25 minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Sejren betyder, at Juventus er på andenpladsen, og holder kort snor i førerholdet fra Napoli, der er ét point foran Juve. Der er i den grad tæt kamp om topplaceringerne i Serie A i denne sæson.

I næste runde skal 'Den gamle dame' møde Roma, der er på fjerdepladsen i den bedste italienske række. Den kamp bliver spillet lillejuleaften.