Valverde: Absurd at vi ikke har VAR - Udstyret må være meget dyrt
Foto: Getty Images
La Liga

Valverde: Absurd at vi ikke har VAR - Udstyret må være meget dyrt

Barcelonas cheftræner Ernesto Valverde peger på, at det virkelig er på tide at få VAR indført i Spanien, og han kan tilsyneladende ikke vente til sommer, hvor det kommer.

Barcelona vandt søndag aften med 4-0 over Deportivo La Coruña, men for anden gang i denne sæson fremhæver klubben, at det ville være en stor fordel, hvis man valgte at bruge en eller anden form for målteknologi.

Luis Suarez var nemlig lige ved at lave en såkaldt 'Rabona', da han med højdefoden sparkede bag om sit støttebenet på sig selv. Bolden blev snuppet af Deportivo-keeperen, men på tv-billederne lignede det, at bolden var kommet over stregen.

Målet blev ikke anerkendt, og umiddelbart efter opgøret gik klubbens cheftræner Ernesto Valverde ud med et klart ønske om at få VAR (Video Assistant Referees).

- Jeg kunne ikke se det, men med hjælp fra teknologi ville man vide, hvorvidt bolden var inde eller ej. Jeg forstår ikke, hvorfor det ikke bliver brugt i La Liga. Udstyret må være meget dyrt, men det er absurd at vi ikke har det, siger Valverde.

Planerne er om at få VAR indført er dog allerede vedtaget. Det sker dog først fra starten af næste sæson. Men det kan Barcelona nok ikke bruge til så meget, som også tidligere på sæsonen så et Messi-mål blive overset af dommeren på trods af, at den var tydeligt inde over stregen.

Luis Suarez kunne dog trøste sig med, at han scorede to gange i kampen, hvilket også var tilfældet for Paulinho i opgøret mod Deportivo.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.