Video : Tipsbladet
Bundesliga

Delaneys nye træner får lov at fortsætte

Klubbens tidligere U23-træner, Florian Kohfeldt, der overtog ansvaret for Werder Bremen 31. oktober, får lov at fortsætte på posten.

Werder Bremen fyrede i slutningen af oktober, Alexander Nouri, som ikke formåede at vinde en kamp i efterårssæsonen. Siden blev Florian Kohfeldt forfremmet fra U23-træner, og det har han gjort tilfredsstillende for klubbens ledelse. 

Det bekræftede klubbens sportsdirektør, Frank Baumann, og Florian Kohfeldt mandag aften.

- Uanset resultatet i pokal-kampen mod SC Freiburg har vi set den udvikling, vi ønskede at se, og vi vil gerne give Florian Kohfeldt muligheden for at fortsætte sit arbejde på længere sigt. Det er nu målet at sikre os, vi undgår nedrykning og fortsætter holdets udvikling til den kommende sæson. Vi håber, at vi kan have et langsigtet samarbejde, sagde Baumann, som ikke uddybede længden af kontrakten.

35-årige Kohfeldt er glad for den positive modtagelse, han har fået siden han begyndte i Werder Bremen og ønsker at bygge på.

- Vi har et hold fyldt med potentiale, og vi vil gerne vise det i anden halvdel af sæsonen. Ved at vinde kampen mod SC Freiburg i pokalturneringen kan vi gøre det og give os selv et fundament at bygge videre på i 2018. Jeg er spændt på at fortsætte, hvad vi har startet med det her hold, trænerne og alle andre medarbejdere, sagde cheftræneren.

Werder Bremen og Thomas Delaney indtager i øjeblikket en 16. plads under nedrykningsstregen med 15 point efter 17 kampe.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.