Larsson takker Brøndby for landsholdschance: Glad for, at de lader mig gå
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Larsson takker Brøndby for landsholdschance: Glad for, at de lader mig gå

Brøndby-anfører Johan Larsson er med det svenske ligalandshold, og han ved, at der er en mulighed for at komme med til sommerens VM-slutrunde. Larsson takker Brøndby for, at klubben lader ham tage med Sverige.

Simon Tibbling meldte afbud til det svenske ligalandshold, og Christian Nørgaard og Frederik Rønnow vender tidligere hjem fra den danske ligalandsholdstur.

Med pokalkamp mod FC København den 4. februar vil Alexander Zorniger have sine folk i folden, så klubben er maksimalt forberedt til opgøret i pokalen og det forestående program i Superligaen.

Zorniger luftede sin utilfredshed med, at FC København ikke har folk med på ligalandsholdet - noget, FCK ikke har, fordi klubben stadig er med i Europa - og det førte altså til, at Brøndby indgik en aftale med DBU, og at Simon Tibbling altså blev hjemme fra det svenske ligalandshold.

En spiller, der dog har fået løbepas, er anfører Johan Larsson.

Højrebacken er tættere på den endelige VM-trup end Simon Tibbling, og han takker Brøndby for, at klubben har ladet ham få lov til at tage med på turen til Abu Dhabi.

- Jeg er glad for, at de lader mig gå nu, selv om det ikke var uden visse diskussioner. Vi kom hurtigt frem til, at det her er en stor cahnce for mig, og at et VM er på spil, siger Johan Larsson til Fotbollskanalen.se og forklarer, at udtagelsen til landskampen mod Italien senest meget vel kan have haft stor betydning for Brøndbys beslutning.

- Jeg tror, det er hovedårsagen. De så, at jeg var med der, og at der findes en god chance for, at jeg bliver udtaget til VM. De under mig det og håber også på det, siger Johan Larsson.

Brøndbybacken og det svenske ligalandshold spiller mod Estland den 7. januar og mod Danmark den 11. januar. Larsson står noteret for tre A-landskampe for Sverige.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.