Video : Tipsbladet
Premier League

Arsenal holdt stand på Stamford Bridge

Det lykkedes ikke et ellers dominerende Chelsea-mandskab at få hul på bylden mod Arsenal i den første af to semifinaler i Carabao Cup'en.

Chelsea og Arsenal krydsede klinger for syvende gang på et år, da de her til aften mødtes i den første af to semifinaler i den engelske Carabao Cup.

Arsenal måtte undvære både Sanchez og Özil, som var skadet, og det var i det hele taget et Arsenal-manskab, som ikke var i stærkeste opstilling modsat Chelsea.

Efter 25 minutters spil kom hjemmeholdet frem til en stor chance ved Victor Moses, der inde i feltet missede muligheden for at bringe Chelsea i front.

Kort før pausen hev Arsenal målmand, David Ospina, en stor redning frem, da han blokerede et hovedstød fra Chelsea spanske midtbanespiller, Cesc Fabregas.

I anden halvleg kom Chelsea ud som lyn og torden og efter et par minutter kunne Andreas Christensen have bragt dem i front, men hans hovedstød fra tæt hold gik over mål.

Den danske landsholdsspiller var endnu en gang tæt på at score efter 65 minutter, men heller ikke denne gang, lykkedes det.

Efter indskiftningen af Alexis Sanchez midt i anden halvleg kom Arsenal bedre med, og kunne med lidt held have stjålet sejren,

Kort før tid appelerede Chelsea for et straffespark, og kampens dommer, Martin Atkinsson, signalerede, at episoden skulle kigges igennem via VAR-dommerne.

Der blev dog ikke ændret på beslutning om ikke at tildele straffespark, og derfor endte kampen 0-0.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.