Før Liverpool - Manchester City: Van Dijk kommer som sendt fra himlen
Foto: Getty Images
Premier League

Før Liverpool - Manchester City: Van Dijk kommer som sendt fra himlen

Virgil van Dijk er præcis den forsvarsspiller, som Liverpool har brug for - læs hvorfor i en stor gennemgang af hollænderens kvaliteter.

Liverpools rekord-indkøb til forsvaret Virgil van Dijk har fået massiv omtale på grund af den abnorme pris, der angiveligt beløber sig til omkring 630 millioner kroner i skiftet fra Southampton. 

Men ser man bort fra prisen - hvilket Liverpool-manager Jürgen Klopp foretrækker -  er hollænderen præcis den type forsvarsspiller, som Klopps Liverpool har brug for. Van Dijk er nemlig prototypen på en moderne forsvarsspiller, der ikke bare kan op- og destruere, men som også kan tage del i holdets offensiv.

Og for et hold som Liverpool - med en manager som Klopp - der insisterer på at bygge spillet op fra dybtliggende spilpositioner og som hylder enhver form fremdrift, når det kommer til de respektive positioners bevægelser, er van Dijk som sendt fra himlen.

Læs her Jakob Gentzs analyse af Liverpools nye styrmand, der nærmest ikke kan undgå at løfte sit nye hold. 

Klik her for hele historien


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.