Video : Tipsbladet
Bundesliga

Officielt: Bayern München henter eftertragtede Goretzka til sommer

Bayern München har sikret sig Leon Goretzka på en fri transfer til sommer.

Der har længe været spekuleret i, hvor Leon Goretzka ville fortsætte sin karriere til sommer, hvor han har kontraktudløb i Schalke. Storklubber som Barcelona, Liverpool og Bayern München er blevet sat i forbindelse med midtbanespilleren, som nu har truffet sin beslutning.

På sin hjemmeside har Bayern München annonceret, at de har sikret sig den tyske landsholdsspiller på en fireårig kontrakt, der træder i kraft til sommer, hvorfor han ankommer på en fri transfer.

- Vi er meget glade for, at Leon Goretzka, der er en tysk landsholdsspiller med stort potentiale, har besluttet sig for at vælge Bayern München på trods af interesse fra andre storklubber. På denne måde forbliver Leon Goretzka i Bundesligaen, fortæller Bayern Münchens bestyrelsesformand, Karl-Heinz Rummenigge, til klubbens hjemmeside.

Goretzka, der har døjet med en skade i en stor del af denne sæson, gennemførte i går det obligatoriske lægetjek i München, inden han altså underskrev kontrakten med den tyske storklub, som er godt på vej til at vinde mesterskabet endnu engang.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.