Video : Tipsbladet
Premier League

Guardiola ønsker United tillykke med Alexis Sanchez

Pep Guardiola og Manchester City har officielt opgivet kampen om Alexis Sanchez.

Alexis Sanchez er på vej væk fra Arsenal, og det er efterhånden en offentlig hemmelighed, at chilenerens nye klub bliver ligarivalerne Manchester United.

Manchester City så ellers længe ud til at være favoritter til den tidligere FC Barcelona-kantspiller, men nu fortæller Pep Guardiola også, at Sanchez snart er United-spiller:

- Det er ikke mig, der står for matematikken og tallene. Alt jeg ved er, at han stadig er Arsenal-spiller, men jeg tror, at han skifter til United.

- Så stort tillykke til dem begge. Det er op til spillerne og agenterne, hvor de ønsker at spille. Held og lykke, lød det tørt fra Manchester City-manageren til en pressekonference forud for lørdagens kamp mod Newcastle beretter mediet Talksport.

Pep Guardiola og Alexis Sanchez har en fælles fortid i FC Barcelona, men den spanske succestræner føler sig ikke svigtet af chileneren, fordi han valgte Citys ærkerivaler:

- Der er ikke mere at tilføje. Jeg mener det samme, som jeg gjorde før, om Alexis Sanchez. Det var en fornøjelse at arbejde med ham i Barcelona. Han har besluttet at skifte til en anden klub, og jeg ønsker ham det bedste, sagde Guardiola.

Manchester City møder lørdag Newcastle, hvor de skal forsøge at komme tilbage på sporet efter sidste weekends nederlag til Liverpool. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.