Ikke kun Nicolai Jørgensen: Newcastle jagter også fransk angriber
Foto: Getty Images
Premier League

Ikke kun Nicolai Jørgensen: Newcastle jagter også fransk angriber

Manager Rafael Benitez har fået grønt lys af Newcastle-ejer Mike Ashley til at bruge penge, og de penge vil han gerne bruge på en angriber.

Den engelske oprykkerklub Newcastle United kæmper en kamp i bunden af Premier League, hvor klubben denne sæson skal gå benhårdt efter at overleve.

Ejer Mike Ashle har hidtil ikke været viligg til at give manager Rafael Benitez penge til at købe spillere for, fordi han har været i dialog med en potentiel ny køber. Det er dog ikke blevet til noget indtil videre, og i stedet har Ashley nu indset, at han hellere må bakke op om sin manager, der desperat har bedt om bare lidt midler til at forstærke sit hold.

Klubben hentede tirsdag brasilianske Kenedy på en lejeaftale fra Chelsea, og tirsdag var der også rygter om, at klubben skulle være klar til at købe Nicolai Jørgensen fra Feyenoord. Den danske angriber koster angiveligt omkring 170 millioner kroner, og en sådan pris vil faktisk være transferrekord i Newcastle.

Men ikke kun Jørgensen er på radaren i Newcastle - for ifølge spanske medier kigger Newcastle også efter franske Kevin Gameiro. Den 30-årige franskmand har tidligere været et emne i Newcastle, og nu vender rygterne tilbage. Kevin Gameiro spiller i Atletico Madrid, og klubben skal angiveligt ønske en pris på omkring 150 millioner kroner for angriberen, som har lavet 22 mål for klubben, siden han i 2016 skiftede fra Sevilla.

Nicolai Jørgensen virker dog til at være Newcastles topmål - den 27-årige angriber, der skiftede til Feyenoord for halvandet år siden, sagde til Elf Voetbal - i en artikel publiceret et par timer, inden rygterne om et skifte til Newcastle kom frem - følgende:

- Jeg ved ikke, hvor længe jeg skal være i Feyenoord. Jeg har kontrakt frem til 2021. 

Feyenoord har gang i en skuffende sæson i Holland, hvor klubben allerede nu må vinke farvel til mesterskabet. Nicolai Jørgensens sæson har også været skuffende - han så i søndags rødt, da Feyenoord tabte med 0-2 til rivalerne fra Ajax.

Newcastle ligger nummer 15 i Premier League - et enkelt point foran nedrykningsstregen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.