Video : Tipsbladet
Bundesliga

Tysk interesse: Middlesbrough har sat prisskilt på Braithwaite

Middlesbrough har smidt et prisskilt i nakken på Martin Braithwaite.

Mandag skrev det tyske fodboldmagasin, Kicker, at Wolfsburg og Werder Bremen var interesserede i Martin Braithwaite, som efter ansættelsen af Tony Pulis i Middlesbrough har fået mindre spilletid end under Aitor Karanka.

De to tyske klubber ser dog stadig et stort lys i den danske angriber, som formentlig går med en stor drøm om at komme til VM i Rusland til sommer.

Det vil formentlig kræve masser af spilletid og nogle mål fra danskerens side i resten af sæsonen, og derfor skal han tænke sig om, inden han eventuelt forlader Middlesbrough, men den engelske klub vil ikke uden videre sælge angriberen.

Ifølge den tyske avis, Allgemeine Zeitung, vil Middlesbrough have mindst ni millioner euro – svarende til 67 millioner kroner – for Braithwaite, som de hentede til klubben fra Toulouse for blot et halvt år siden.

Hos Wolfsburg har Mario Gomez efterladt en ledig plads i angrebet hos Wolfsburg, hvor det nu er unge Victor Osimhen og Divock Origi, som tager spilletiden i angrebet. 

I Werder Bremen ser besætningen i det forreste geled ikke meget bedre ud med Max Kruse og Ishak Belfodil, og i begge klubber bør Braithwaite have mulighed for at få spilletid. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.