Spillerforeningen råder Lyngby-truppen til at blive et par dage mere
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Spillerforeningen råder Lyngby-truppen til at blive et par dage mere

Spillerne i Lyngby kan forlade klubben, hvis de vil onsdag, hvis de ikke har modtaget løn. Men både Spillerrådet i Lyngby Boldklub og Spillerforeningen anbefaler spillerne ikke at benytte muligheden før på fredag.

De økonomiske problemer i Lyngby er så store, at de endnu ikke har betalt løn til spillerne, og klubben kæmper hårdt mod en konkurs. Hvis lønnen ikke er udbetalt onsdag, så kan spillerne i klubben bryde ud af deres kontrakter.

Det er dog noget, som Spillerrådet i Lyngby Boldklub og Spillerforeningen anbefaler, at man undlader. Det melder de to ud tirsdag aften i en pressemeddelelse på Spillerforeningens hjemmeside. Det skyldes, at man er kommet frem til, at der er en mulighed for at klubben kan fortsætte driften.

Flere potentielle investorer skulle være på vej med en redning, og de beder nu Spillerrådet om, at man vil afvente situationen frem til fredag, inden spillerne vælger at rykke ud af den danske Superliga-klub. Det er også noget, som direktør i Spillerforeningen Mads Øland bakker op om.

- I enighed mellem Spillerrådet i Lyngby Boldklub og Spillerforeningen har vi besluttet at opfordre spillerne til at vente med at foretage sig noget i relation til ophævelse af deres kontrakter til og med fredag, lyder det fra Mads Øland.

Når det netop er på fredag, at spillerne i Lyngby skal vente til, så handler det om, at det først er muligt at konstatere, om et salg af klubben faktisk bliver til noget - og herefter kan lønnen blive betalt.

Det er dog stadig sådan, at hvis Lyngby-spillerne ikke har modtaget løn onsdag, så har de ret til at skifte kvit og frit til en anden klub. Her slår Spillerforeningen fast, at hvis man skulle have den intention, så vil de stadig stå klar med rådgivning og assistance.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.