Bale-agent afviser Real Madrid-exit
Foto: Getty Images
Premier League

Bale-agent afviser Real Madrid-exit

Gareth Bale er ikke på vej væk fra Real Madrid, hvis man skal tro waliserens agent.

Gareth Bale har aldrig for alvor formået at leve op til de enorme forventninger i Real Madrid, hvor kantspilleren også har haft store problemer med skader.

Bale er igennem længere tid blevet rygtet tilbage til Premier League, hvor Manchester United efter sigende står klar i kulissen, men skal man tro waliserens agent, Jonathan Barnett, er Bale på ingen måde på vej videre fra den spanske hovedstadsklub.

- Bale? Jeg mener, at han er lige så meget værd som Neymar, indleder Barnett over for Tuttosport og uddyber:

- Han elsker Real Madrid og vil ikke væk. Gareth har ikke brug for Ronaldo for at forlade Real Madrid. Han er allerede en stjerne i klubben.

- Bale er et meget positivt eksempel for børn. Du ser ham aldrig på en fastfood restaurant. Han går tidligt i seng, og jeg synes ikke, at han er dårligere end Neymar. Han kan sagtens komme til at kæmpe med om Ballon d'Or i fremtiden.

Der er også tidligere blevet meldt om italiensk interesse for Bale, som løber helt tilbage til Tottenham-tiden, men det er heller ikke nogen realistisk destination, slår Barnett fast.

- Jeg tror ikke, at nogen Serie A-klub har råd til at købe Bale. Der var interesse fra en italiensk klub, men jeg kan ikke sætte navn på den. Tottenham ville dog ikke sælge.

Gareth Bale står noteret for fem scoringer i det nuværende kalenderår.