Bombede i Superligaen: Nu skifter Rubin Okotie til lille klub i Belgien
Foto: KFCO Beerschot-Wilrijk
Superliga

Bombede i Superligaen: Nu skifter Rubin Okotie til lille klub i Belgien

Rubin Okotie scorede mål på samlebånd i en enkelt halvsæson for SønderjyskE - nu skal han kickstarte karrieren i den næstbedste belgiske række.

Den østrigske angriber Rubin Okotie var en sand åbenbaring, da han i 2014 blev hentet til SønderjyskE på den sidste åbningsdag af januars transfervindue.

Fra at være helt ukendt ved sin ankomst var angriberen på alles læber, da han forlod SønderjyskE efter et halvt år. Okotie nåede at score 11 mål i 15 Superliga-kampe for sønderjyderne, og han var efterfølgende et varmt navn i både Brøndby og FC København.

Østrigeren valgte imidlertid at skifte til 1860 München, og sidenhen rykkede han til Beijing Enterprises, hvor lønnen utvivlsomt var god, men hvor karrieren også gik lidt i stå. Nu skal Okotie have gang i den igen, og det skal ske i belgisk fodbold.

Rubin Okotie skifter således til KFCO Beerschot-Wilrijk, der aktuelt huserer i den næstbedste række i Belgien. Klubben meddeler på sin hjemmeside, at Okotie har underskrevet en kontrakt, og at han skifter på en fri transfer, efter hans aftale i Kina blev revet i stykker.

Den 30-årige østriger står noteret for 18 A-landskampe og to mål. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.