Bedst og værst: FCM har fået en ny 'Farlige Frank'
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Bedst og værst: FCM har fået en ny 'Farlige Frank'

FC Midtjylland vandt søndag med 3-1 over FC København. Vi zoomer ind på, hvordan det gik til.

FC Midtjylland - FC København 3-1 (2-1)
0-1 Pieros Sotiriou 24'
1-1 Frank Onyeka 28'
2-1 Mikkel Duelund 44'
3-1 Marc Dal Hende 88'

Kampens bedste:

FC Midtjylland:
Jakob Poulsen leverer en god og koncentreret indsats stort set hver gang, og det var også denne gang for FCM-midtbanegeneralen. Hos ham kan FC Midtjylland-spillerne altid spille bolden over til, hvis de er i vanskeligheder - ligesom han selv lægger meget energi i kampen om midtbanen. Også Frank Onyeka skal nævnes, og han gav en ekstra dimension i FCM's 3-4-3-opstilling som 9'er. Måske en ny 'Farlige Frank'.

FC København: 
Flere spillere som Peter Ankersen og Carlos Zeca leverede en fin indsats for FC København denne eftermiddag, men de havde svært ved at finde nøglen til at åbne FCM's defensiv op i anden halvleg, da det gjaldt. Også målscorer Pieros Sotiriou havde en god kamp krydret med målet til 1-0.

Kampens værste:
William Kvist bør nok ikke se denne kamp alt for mange gange. Om ikke andet, så skal han i hvert fald spole forbi afslutningen på første halvleg, hvor han spillede Mikkel Duelund helt fri. Det kostede, og han så i det hele taget ikke alt for skarp ud undervejs i kampen.

Kampens detalje:
Der blev så sandelig gjort noget ud af det, da FC Midtjylland skulle spille holdets første hjemmekamp i dette forår. Eksempelvis kom bolden ned med en mand i faldskærm. Så er man ligesom i gang.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.