Esbjerg-anfører: Flere holdspillere og færre egoer i klubben nu
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
1. division

Esbjerg-anfører: Flere holdspillere og færre egoer i klubben nu

Igen i dette forår beretter de om god stemning i Esbjerg fB. Mens den ikke holdt ret lang tid sidste år, skulle den være mere holdbar denne gang. Anfører Nikolaj Hagelskjær mener i hvert fald, at der er flere holdspillere i truppen i dag.

Ved denne tid for et år siden fortalte spillerne i Esbjerg fB om en forbedret stemning i truppen. Seks spillere havde forladt klubben i januar, seks nye var kommet til, og de lød til at mene det, når de sagde, at humøret var bedre.

Det gode humør var dog ikke så godt, at det kunne afværge nedrykningen, og som vi har skrevet om tidligere, fik frustrationerne frit løb efter den kamp i Horsens, der beseglede holdets skæbne.

Nu står klubben foran et forår, der er mindst lige så vigtigt som dengang. For klubben har satset hårdt på et bevare et Superliga-setup, og den slags er dyrt i 1. division, så det skal gerne udmønte sig i en oprykning. Og helst i første forsøg.

Denne gang beretter de igen om god stemning på vestkysten, men anføreren insisterer på, at der er mere bund i det denne gang.

- Dengang var stemningen meget trykket, selvfølgelig også på grund af de dårlige resultater og presset for at undgå nedrykning, og så var der bare flere egoer på holdet dengang, end der i dag. I dag har vi langt flere holdspillere, og det får vi også brug for i foråret. Selvfølgelig er der nogen, man er mere sammen med end andre, det er der altid i sådan en gruppe, men der er ikke de kliker, der var for et år siden, siger Nikolaj Hagelskjær til JydskeVestkysten.

Han mener især, at klubben drager fordel af, at der ikke er blevet skiftet voldsomt ud i januar måned, hvilket der blev i de foregående transfervinduer. Et par marginalspillere har forladt klubben, mens to nye, tyske Tim Hölscher og Ben Aziz Zagre fra Burkina Faso, er kommet til.

EfB åbner foråret om halvanden uge på hjemmebane mod Skive IK. Holdet ligger nummer fire i tabellen, ét point fra den tredjeplads, der giver to playoffkampe om oprykning.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.