Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby investerer 10 millioner i ny fanzone ved Sydsiden

Fra sommeren 2018 kan Brøndby-fans varme op til hjemmekampe i en fanzone, som klubben investerer 10 millioner kroner for at bygge. Der vil være plads til over 1000 fans.

Til sommer kommer en ny permanent fazone til at stå klar bag Sydsiden på Brøndby Stadion. Klubben har besluttet at bruge "et betydeligt millionbeløb" på at skabe rammerne for, at over 1000 fans kan mødes inden hjemmekampene.

Brøndby IF fortæller på sin hjemmeside om projektet, hvortil byggeriet allerede er begyndt. Der skal være flere forskellige områder, en udendørsscene og boder, hvor der både kan købes vådt og tørt.

Der vil være adgang til Sydsiden-tribunen og Loxam-tribunen fra den kommende fanzone, og Brøndby har som ambition, at den bliver Nordens bedste af sin slags, uden dog at specificere hvordan det måles.

- Det har længe ligget os på sinde at skabe nogle rammer for vores fans på Brøndby Stadion, som belønner den opbakning, vores mange tusinde fans kontinuerligt leverer, og som skaber en international ramme for vores kampe på Brøndby Stadion, siger administrerende direktør Ole Palmå.

- Derfor indstillede vi til bestyrelsen, at der investeres et betydeligt millionbeløb i en permanent fanzone bag Sydsiden, og det har man fra bestyrelsens side nikket ja til. I Brøndby IF er fællesskabet en kerneværdi, og derfor er det kun naturligt for os at prioritere og investere i vores fans.

Prisen er 10 millioner kroner, hvilket kommunikationschef Christian Schultz bekræfter over for BT. Det bliver dog ikke Brøndby IF alene, der skal betale for gildet. En række af klubbens sponsorer har valgt at stætte op om projektet, fortæller klubben. 

- Brøndby Support kan i år fejre 25 års jubilæum, og de har sammen med de andre fangrupperinger i Brøndby IF været bannerførere for udviklingen af fankulturen i Danmark igennem de sidste 25 år. Med den permanente fanzone sætter vi en helt ny standard for fankulturen i Danmark, og med den giver vi Brøndby-fans nogle fantastiske rammer til at dyrke fællesskabet i, siger bestyrelsesformand Jan Bech Andersen.

- Det betyder meget for mig personligt, at vi på denne måde kan give lidt tilbage til vores loyale fans. Uden deres støtte gennem alle årene ville Brøndby IF ikke være den klub, vi er i dag.

Klubben forventer, at den nye fanzone står klar til sommer, og at byggeriet ikke kommer til at genere stadiongængerne i foråret.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.