Dagens Double: Manchester City vinder Carabao Cup
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Manchester City vinder Carabao Cup

Arsenals indsats forleden i EL var horribel, og særligt defensiven sejlede rundt.

Spilstop 17.30

Arsenal - Manchester City 2 

Odds 1,65 hos 777.dk

Spilstop 15.00

Sassuolo - Lazio 2 

Odds 1,85 hos 777.dk

Samlet Odds: 3,05 hos 777.dk

Arsenal spillede i torsdags i Europa League. En kamp hvor svenske Østersund scorede to gange og havde flere gode muligheder for at score. Arsenals defensiv sejlede rundt i store dele af kampen. Og når man tænker på at det er et af Europas bedste offensiv de møder i dag, er det svært at forestille sig, at City ikke for scoret et par mål. Der er samlet set klasseforskel på holdene lige nu, og vi tror City tager sejren. Arsenal har desuden Lacazette og Cazorla ude, mens der er tvivl om Özil og Ramsey, der alle må betegnes som klare svækkelser. City er uden Delph og Jesus, mens de har Sterling tvivlsom.
Sassuolo er i kæmpe krise i serie A. I syv kampe er det blot blevet til tre uafgjorte. Senest i Bologna var de meget dårlige. På hjemmebane er det også helt skidt. Fem scoringer i 12 hjemmekampe er ikke godt. Lazio imponerede stort i torsdags mod Steua med en 5-1 sejr der kunne have endt 10-1. De spillede vanvittig god fodbold, hvor særlig Anderson og Immobile var i verdensklasse. Der er en lille tvivl om Anderson, men man regnwer med han spiller. Lazio er lige nu langt bedre end Sassuolo.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.