Video : Tipsbladet
Superliga

Agent bekræfter: Robin Olsen skal opereres

FC København-målmandens kraveben er gået ud af led, og derfor skal han opereres for at komme hurtigst muligt tilbage. Olsens agent forventer en pause til midten af april.

Der resterede godt og vel ti minutter af første halvleg, da Robin Olsen i går begyndte at tage sig til skulderen. FC København-målmanden havde netop kastet sig efter et skud, og nu lå han der i den himmerlandske sne og, må man formode med tre måneder til VM, frygtede det værste.

Efter kampen talte de i FCK om et muligt brækket kraveben, og Olsen blev da også kørt direkte på sygehuset. Her kunne de konstatere, at kravebenet ikke er brækket, men gået ud af led, fortæller hans agent, Hasan Cetinkaya.

Det kræver nu en tur under kniven for Robin Olsen.

- Kravebenet er ude af led, så han skal opereres. Normalt vil man have, at det skal hele af sig selv. Men operationen skal sørge for, at han kommer tilbage tidligere. Det er, for at han skal være klar til VM, siger Cetinkaya til Aftonbladet.

- Han er ude i hele marts, men kan være tilbage i midten af april. Robin er en kæmpe, der er ingen chance for, at han misser VM.

Dermed kan bekymrede svenske fodboldfans altså ånde lettet op uden frygt for, at de må undvære deres førstemålmand til sommerens slutrunde. Og FCK-tilhængerne kan glæde sig over, at Olsen efter alt at dømme vender tilbage senere på sæsonen.

Det tyder på, at Robin Olsen kommer til at sidde ude i resten af grundspillet, der slutter den 18. marts. Derefter er der to ugers landskampspause, inden Superligaen begynder igen med slutspillet.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.