Spilforslag til Champions League: Bayern lader Besiktas komme til
Foto: Getty Images
Spil

Spilforslag til Champions League: Bayern lader Besiktas komme til

Vi er klar med et bud på aftenens Champions League.

Onsdag kl. 20.45
Besiktas - Bayern München
Begge hold scorer
1,66 @ Betfair

De fleste Besiktas-spillere følte formentlig med HSV, der tabte med 0-6 til FC Bayern i weekenden. Det er nemlig ikke mere end et par uger siden, tyrkerne selv fik en lignende tur, og FC Bayerns 5-0-føring før dette opgør ødelægger formentlig enhver spænding om det samlede udfald.

Besiktas har dog gjort en god figur siden CL-lussingen med tre sejre i ligaen og en målscore på 6-1 foruden et 2-2-resultat mod Fenerbahce i pokalturneringen. Og der er ingen risiko for, at de sort/hvide på forhånd strækker våben på det ekstremt støjprægede stadion i Istanbul.

Her har Besiktas selv scoret mindst et mål de sidste seks CL-kampe i træk, så vi skal tilbage til 0-0-kampen mod Arsenal i 2014 for at finde det seneste eksempel på, hjemmeholdet er gået målløse fra banen. Bayerns offensive kvaliteter er velbeskrevne, men faktisk har sydtyskerne lukket mindst et mål ind i de sidste 11 udekampe på stribe i Champions League.

Besiktas har alt at vinde, mens Bayern bare skal køre den samlede sejr i garagen. Under sådanne omstændigheder virker det ikke helt utænkeligt, at begge hold formår at komme på tavlen, og til odds 1,65 køber vi spillet hos Betfair, som ligger et godt stykke over markedet.

----------------------------------------------------------------------------------

Afviklet bet:

Tirsdag kl. 20.45

Manchester United - Sevilla
Marcus Rashford scorer
3,00 @ NordicBet

Manchester United indledte årets hidtil vigtigste uge med en 2-1-sejr over Liverpool i en kamp, hvor Romelo Lukaku for alvor viste sin værdi som uimodståelig spilstation, mens unge Marcus Rashford tankede selvtillid med to scoringer.

Rashford udnyttede, at Liverpool så svage ud med 19-årige Trent Alexander-Arnold på pladsen som højre back, og den taktik kan Manchester United så genbruge imod Sevilla. De spanske gæster er nemlig uden både de skadede Sebastian Corchia og Jesus Navas samt den spærrede Miguel Layun, og dermed bliver Gabriel Mercado formentlig skubbet fra centerforsvaret og ud på den back, han ikke længere spiller fast på.

Manchester United scorede syv mål i CL-gruppespillets tre kampe, mens De Røde Djævle blot er gået målløse fra én af 15 hjemmekampe i Premier League, hvor holdet har scoret 33 gange på Old Trafford. Sevilla har lukket 11 mål ind i de sidste fem udekampe i Champions League, mens andalusierne blot har holdt målet i 2 af de sidste 12 udekampe i La Liga.

Marcus Rashford har igennem hele karrieren haft en tendens til at score sine mål i klynger, og vi tror på, at han starter inde for bare anden gang i 2018 og kvitterer for tilliden med nye mål til odds 3,00.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.