Brøndby-ejer om Rønnow: Gode ting kommer til gode mennesker
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Brøndby-ejer om Rønnow: Gode ting kommer til gode mennesker

Jan Bech Andersen er glad på Frederik Rønnows vegne. Brøndby-ejeren fastslår, at målmanden har fortjent skiftet til Eintracht Frankfurt.

Han har været tæt på at skifte til Premier League-klubben Crystal Palace et par gange, og der har længe været flirtet med Eintracht Frankfurt i kulissen. Når transfervinduerne er smækket i, har Frederik Rønnow dog hver gang været Brøndby-spiller.

Nu ser det dog ud til, at drømmen om et skifte til en af de store ligaer går i opfyldelse for den danske landsholdskeeper.

Torsdag oplyste Brøndby IF i en selskabsmeddelelse, at man har accepteret et bud på 21 millioner kroner fra Eintracht Frankfurt. Dermed mangler kun Rønnows personlige betingelser at falde på plads, før Bundesligaen er blevet en danskere rigere, og Brøndby er blevet mange penge rigere.

Man skal som bekendt aldrig sælge skindet, før bjørnen er skudt, så Brøndby IF's hovedaktionær, Jan Bech Andersen, tager stadig sine forbehold, indtil skiftet er helt på plads, men han lægger ikke skjul på, at det er en god dag. For Frederik Rønnow og for Brøndby IF.

- Vi er jo ikke helt i mål, men jeg er rigtig glad på Frederiks vegne - det fortjener han. Gode ting kommer til gode mennesker, og Frederik har udviklet sig gevaldigt de seneste år, så det er helt naturligt, han vil prøve sig selv af i en af de mest attraktive ligaer i verdenen. Jeg ønsker ham alt det bedste og glæder mig til at følge ham fremover, siger Jan Bech Andersen til tipsbladet.dk.

Frederik Rønnow havde en slem skadeshistorik, inden han skiftede til Brøndby IF i 2015, men han har formået at holde sig skadesfri under sin tid på Vestegnen, og tilbage står en noget nær perfekt case for de blå-gule, der har haft en fremragende målmand i tre år og altså får over 20 millioner i kassen ved hans exit.

Af de godt 20 millioner kroner, Eintracht Frankfurt betaler for Frederik Rønnow, skal Brøndby IF sende en bid af kagen videre til AC Horsens, der i 2015 sikrede sig en videresalgsklausul på målmanden. Ifølge Horsens Folkeblad kan den jyske Superliga-klub se frem til at modtage 2,5 millioner kroner af transfersummen.

Der venter Frederik Rønnow en fire-årig aftale hos Bundesligaens aktuelle nummer fem, hvis de personlige betingelser falder på plads. I Frankfurt skal han med al sandsynlighed afløse Lukas Hradecky - præcis som han gjorde i Brøndby for tre år siden. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.