Mikkelsen: Det er en hård skæbne
Foto: Getty Images/Lars Ronbog
Generelle

Mikkelsen: Det er en hård skæbne

Martin Mikkelsen ærgrer sig over at være ude af pokalturneringen, men anerkender, at FC Midtjylland sejrede fortjent.

Forlænget spilletid måtte der til for at afgøre, hvem af FC Midtjylland og Hobro IK der i går kunne booke billet til DBU Pokalens semifinale.

Med to mål af Bozhidar Kraev kunne midtjyderne juble efter de 120 spillede minutter, da kun Hobro IK’s Martin Mikkelsen fandt vej til netmaskerne en enkelt gang.

Mikkelsen er naturligvis skuffet over at se kvartfinalen som endestation, men han mener, at de kan gå fra banen med respekten i behold.

- Det er en hård skæbne. Der er ingen tvivl om, at Midtjylland var det bedste hold i dag, men vi holder ud og får skabt noget spænding meget sent i kampen. At de så går lige op og scorer bagefter, det er tungt. Men det var en naturlig konsekvens af kampens forløb, at de vandt. De var gode, siger Martin Mikkelsen til Hobro IK’s hjemmeside.

- Især i første halvleg havde vi rigtig svært ved at dæmme op for dem, men det bliver bedre i anden halvleg. Det er, som om de har optræk til rigtig mange chancer, men på en eller anden måde får vi alligevel afværget i sidste øjeblik, og det er stærkt.

- Vi fightede, synes jeg, og får så endelig sat et par gode angreb sammen i den forlængede spilletid og får scoret. Og så er det jo vildt uheldigt ved deres sidste mål, så det er ærgerligt.

FC Midtjylland skal møde Brøndby IF i semifinalen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.