Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: AGF fortsætter dominansen ved hjørneflaget

Vi snupper aftenens Superliga-kamp mellem FC Helsingør og AGF som Dagens Spilforslag.

Klokken 19.00
FC Helsingør - AGF
Flest hjørnespark 2 (handicap -1,5)
1,94 @Unibet

AGF er det hold i Superligaen, der har fremtvunget næst flest hjørnespark og holdet er snit på næsten 6,5 pr. kamp - et snit der kun er overgået af højt pressende Brøndby IF. I de 29 spillerunder er AGF kun gået fra banen seks gange i kampe, hvor modstander-holdet har fået flere hjørnespark.

I de seneste fem udekampe har AGF vundet hjørnesparks-statistikken med mindst to.

FC Helsingør er det hold i ligaen, der scorer færrest hjørnespark med et snit på under 3,5 pr kamp og har 20 gange af 29 mulige tabt hjørnesparks-statistikken i sæsonen. I de 10 kampe i 2018 har FC Helsingør tabt otte gange - de syv mere mindst to hjørnespark. I de to sidste kampe sluttede statistikken lige.

FC Helsongør er på samme tid det hold i ligaen, der tilllader modstanderne flest hjørnespark med et snit på mere end seks pr kamp. AGF er omvendt tredje bedst til at holde modstanderne fra hjørneflaget med kun 4,41 tilladte hjørnespark pr kamp.

FC Helsingør og AGF har mødtes tre gange i sæsoen med AGF som hjørnesparksvinder med mindst tre spark i alle tilfælde. 6-1, 12-9 og senest 13-4 har statistikken vist i de tre kampe. Nok har kampen i aften ikke den voldsomme betydning for nogle af holdene, men under alle omstændigheder kommer AGF ikke til at ændre den direkte stil med masser af spil ud over kanterne - for hvorfor ændre på et koncept, der i gruppespillet har resulteret i tre sejre i træk?

  


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.