Brøndby-helt: En vild kamp

Brøndby IF's dobbelte målscorer, Kamil Wilczek, var rigtig tilfreds efter sejren over FC Midtjylland på 3-2 torsdag aften.

Polske Kamil Wilczek endte med at få en hovedrolle torsdag aften i Herning, da han scorede to gange i et underholdende topbrag i den danske Superliga.

Målene var særdeles vigtige, da hjemmeholdet forinden havde bragt sig foran med to, og det glæder da også Brøndby-helten, at han var med til at gøre en forskel:

- For mig personligt var det en vild kamp. Jeg scorer aldrig mod FC Midtjylland, og i dag laver jeg to. Jeg er meget glad for at kunne hjælpe holdet til sejr, udtaler han til Brøndbys hjemmeside og fortsætter:

- Vi startede ikke særlig godt i dag. Jeg synes, det var svært for os at komme i gang i begge halvlege. Men fra 60. til 90. minut synes jeg, at vi har kontrol over kampen, og vi får virkelig vist vores vindermentalitet. Vi giver aldrig op.

- I pausen er vi egentlig rimelig rolige, selv om vi er bagud med 2-1. Vi synes, at vi kunne mærke en smule nervøsitet hos dem efter vi reducerede, så vi ændrede kun på et par småting, siger han.

Næste opgave for Wilczek og Brøndby er på søndag, hvor de gæster FC Nordsjælland.