Video : Tipsbladet
Superliga

Hobro-raket: Bedst på kanten

20-årige Emmanuel Sabbi er klar til at gribe chancen, hvis han igen kommer til at spille fra start mod AGF.

Da Hobro IK torsdag tabte med 2-0 ude til Silkeborg var det med den 20-årige amerikanske hurtigløber Emmanuel Sabbi på kanten.

Det var Sabbis blot femte kamp fra start i sæsonen, men det ligger i kortene, at han vil få endnu mere spilletid i de kommende runder, hvor der ikke er meget på spil for Hobro, der har sikret sig en sæson mere i Superligaen og nu skal forberede sig til de kommende playoff-kampe om europæisk deltagelse.

Sabbi viste undervejs i kampen prøver på sine hurtige fødder, og han er klar til at vise endnu mere, hvis muligheden byder sig.

- For mig er hver eneste træning og hver eneste kamp vigtig, for jeg skal stadig bevise, at jeg er en spiller, der kan bruges. Jeg har været prøvet både i angrebet og som kant, og jeg føler, at jeg kan udvikle mig bedst på kanten. Og jeg er klar til at gribe chancen, hver eneste gang, jeg får muligheden, siger Emmanuel Sabbi til nordjyske.dk

Sabbi kan meget vel få genvalg på kanten, når Hobro mandag aften tager til Aarhus for at møde AGF i en kamp, hvor ingen af parterne har det voldsomt store at spille for.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.