Milan sendte Hellas Verona i Serie B

Med en stensikker 4-1-sejr sendte AC Milan Hellas Verona tilbage i Serie B efter blot én sæson i den bedste italienske række.

Hellas Verona skulle bruge en sejr, da de gæstede AC Milan på San Siro, for at holde håbet om overlevelse i live, men det håb blev hurtigt forpurret.

Der stod nemlig AC Milan på alt fra kampens start, hvor især Hakan Calhanoglu kom frem til flere chancer. Det var derfor heller ikke overraskende, at det var tyrkeren, der bragte hjemmeholdet foran efter knap 10 minutter, da han sparkede bolden i nettet efter et flot opspil.

AC Milan fortsatte med at dominere kampen, og det udmøntede sig også i endnu en scoring 20 minutter senere. Her var det den unge Patrick Cutrone, der fik bolden i fødderne, inden han vendte og sparkede bolden i nettet på flot vis, og det så sort ud for Veronas overlevelseschancer.

Og det blev værre endnu. I anden halvlegs start bragte Ignazio Abate således hjemmeholdet yderligere i front, da han scorede til 3-0. Hellas Verona fik reduceret kort før tid, men comebackhåbet varede kort, da Fabio Borini scorede til 4-1 umiddelbart efter

Det blev imidlertid ved det, og med en stensikker 4-1-sejr til AC Milan ryger Hellas Verona altså tilbage i Serie B efter blot en sæson i Serie A.