Lasse Petry forlader FC Nordsjælland
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Lasse Petry forlader FC Nordsjælland

Lasse Petry forlader FC Nordsjælland efter denne sæson. Midtbanespilleren har været i klubben i mere end 11 år.

En loyal FC Nordsjælland-spiller siger farvel.

25-årige Lasse Petry er mere eller mindre vokset op i FC Nordsjælland, og han står noteret for 92 Superliga-kampe for Farum-klubben. Snart spiller han sin sidste i denne omgang. 30. juni udløber midtbanespillerens kontrakt med FC Nordsjælland, og det markerer samtidig endestationen for Petry.

- Jeg regner med, at jeg skal prøve noget andet. Jeg har haft en rigtig fin dialog med FC Nordsjælland, men jeg har besluttet mig for, at tiden er inde til at prøve noget nyt. Jeg har været i klubben i 11 år, så det bliver også spændende at prøve sig af i et andet miljø, siger Lasse Petry til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Jeg har været i FC Nordsjælland, siden jeg var 14 år, så det er en klub, der betyder rigtig meget for mig. Jeg har opnået rigtig mange ting med FC Nordsjælland, og de har gjort mig til den, jeg er i dag, så det bliver selvfølgelig vemodigt at sige farvel, og det har bestemt ikke været nogen nem beslutning.

Hvad fremtiden bringer er endnu uvist, og midtbanespilleren er åben for alle henvendelser, der måtte komme.

- Det er ikke 100 procent afklaret. Jeg har nogle ting, jeg går og kigger lidt på, men egentlig hælder jeg ikke til så meget. Jeg holder mulighederne åbne. Det kunne være sjovt at prøve en anden liga, men hvis der står en anden Superliga-klub klar, så siger jeg bestemt ikke nej, lyder det fra Petry.

At det ikke er blevet til endnu mere end 92 Superliga-kampe for Lasse Petry i FC Nordsjælland, skyldes udelukkende, at han har været utrolig hårdt ramt af skader. Hver gang har Petry dog formået at kæmpe sig tilbage, og i dette forår er det blevet til syv kampe og sågar også et mål mod Brøndby IF.

FCN-spilleren glæder sig over, at fysikken er på rette vej.

- Det står godt til. Jeg har trænet fuldt med i et halvt år, og jeg føler, jeg er på rette vej. Jeg synes, jeg har gjort det godt i foråret, når jeg har spillet, og det er også blevet til et enkelt mål, så det er bestemt positivt, siger Lasse Petry.

Vil altid have en plads i FC Nordsjælland
FC Nordsjællands sportschef, Carsten V. Jensen, bekræfter, at Lasse Petry er i gang med sine sidste uger på adressen i Farum. Han udtrykker stor respekt for midtbanespilleren, der har været med på hele turen fra toppen af Superligaen til den tunge ende - og tilbage igen.

- Petry har serviceret klubben på bedste vis, og han vil altid have en stor plads i FC Nordsjælland. Lasse har måske tilbragt lige lovlig lang tid udenfor grønsværen på grund af skader, men han er kommet tilbage, og især her i foråret har han vist, at han stadig er en dygtig spiller, og han har givet sig selv en platform, når han nu skal se sig om efter en ny klub, siger Carsten V. Jensen og tilføjer:

- Vi har fuld forståelse for hans beslutning, og jeg kan ikke andet end at give ham de bedste anbefalinger med videre. Lasse er en rigtig god fyr.

FC Nordsjælland har tre kampe tilbage i kalenderen i denne sæson.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.