Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: FC Nordsjælland fik et vigtigt point i bronzekampen

Vi har kigget nærmere på opgøret mellem AaB og FC Nordsjælland.

AaB - FC Nordsjælland 0-0 (0-0)

Kampens bedste:
AaB: I den forgangne uge forlængede Jakob Ahlmann kontrakten med AaB, og det fejrede venstrebacken med en rigtig stærk præstation. Foruden at være bundsolid i det defensive arbejde, var den 27-årige back stærk offensiv, hvor han især i første halvleg var involveret i meget af hjemmeholdets offensive spil. Også Kasper Kusk fortjener ros for endnu en flot præstation i AaB-trøjen. 

FC Nordsjælland: Der er ikke mange FC Nordsjælland-spillere, der kan være tilfredse med deres præstation i aftenens opgør. En, der dog heller ikke kan være helt utilfreds med sin præstation er midtbanegeneralen og anføreren, Mathias Jensen, der leverede endnu en stærk præstation på midtbanen. Det var ham, der stod bag de største chancer, og så viste han gentagende gange prøver på sit fantastiske overblik.

Kampens værste:
Mens flere AaB-spillere fortjener ros for deres præstation i opgøret, er Pavol Safranko ikke en af dem. Angriberen lykkedes ikke med meget og var til tider decideret usynlig. Blev også pillet ud efter 73 minutter. 

Kampens detalje:
Sideløbende med denne kamp tabte FC Nordsjællands bronzekonkurrent, FC København, på hjemmebane til FC Midtjylland, og 0-0-resultatet betyder, at FC Nordsjælland kan vinde den tætte bronzekamp med et uafgjort resultat i det direkte opgør i næste spilerunde. Der er lagt i kakkelovnen til en gyser, når mesterskabsspillets sidste spillerunde løber af stablen på mandag. 

Hvad angår spillet på banen, fortjener Kasper Kusk ros for sin tunnel på den nybagte landsholdsspiller, Mathias Jensen, i kampens allerførste minut, mens Alex Runnarssons flotte redning af Yann Rolims skud i slutminutterne kan vise sig at være ekstremt vigtig. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.